ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

 

 

xmas_dappos6Ολοκλήρωση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Θήρας στο ΔΑΠΠΟΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Θήρας στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Από την παραμονή των Χριστουγέννων έως και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ μετατράπηκε σε Χώρα του Αη Βασίλη, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Η  Χώρα του Άγιου Βασίλη ήταν γεμάτη από παιχνίδια όπως φουσκωτό τρενάκι, διπλό bungeeτραμπολίνο,πίστα roller, πίστα αναρρίχησης, φουσκωτό ρινγκ, φουσκωτός Βόρειος Πόλος, μαγικά κάστρα, facepainting, Iglooαλλά και χώρος για ζωγραφιές για τους πολύ μικρότερους φίλους. Τα ξωτικά, οι φίλοι του Αη Βασίλη όπως η Peppa, ο Olafκαι ο Παπαστρούμφ ήρθαν, διασκέδασαν και χόρεψαν μαζί με τα παιδιά προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Το ποπκορν και το μαλλί της γριάς έκανε τους μικρούς φίλους να περιμένουν σε ουρές ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς πολλοί επισκέφτηκαν τη Χώρα του Αη Βασίλη παραπάνω από μία φορά. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις ήταν δωρεάν.

Πολλές ευχαριστίες στο Εθελοντικό και Διασωστικό Σώμα Θήρας που βοήθησε όπως πάντα για την ασφάλεια όλων αλλά και στην BlueStarFerriesγια την βοήθεια της στη μεταφορά των παιχνιδιών.

Τον γενικό συντονισμό και οργάνωση  των εκδηλώσεων είχε το ΔΑΠΠΟΣ και ο πρόεδρος του κος Λευτέρης Τζούρος.